keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

About Today

https://open.spotify.com/track/0MUh20kYFOG1vN8R6GEAnR

Tämä on kamalan surullinen laulu. Ei se haittaa. Luojan kiitos maaliskuu on ohi. Jos ei ole ketään muuta jota syyttää, syytän maaliskuuta. Viikkokausiin en ole pystynyt pysähtymään, keskittymään, näkemään. Matkustin Jyväskylään, tulin takaisin. Kävelin merenrantaan, en nähnyt merta.


Kunnes yhtäkkiä, tilaa on. Katson ympärilleni. Katson kohti. Sisälle tuli rauhaa, sisälle tuli tilaa. Aika ei ole hahmoton vihollinen vaan lahja.

Niin että nyt loppui myös ruikutus. On huhtikuu. April on kaunein kuukauden nimi englanniksi. Ehkä siksikin pidän Aprilista, myös nimenä, että on tämä hurja ja hieno elokuva, joka perustuu hienoon kirjaan, ja elokuvassa (kaiken muun lisäksi) koko ajan jotenkin upea valo.


2 kommenttia:

  1. Siis mä just tänään aamulla ajattelin että haluan lukea tuon kirjan uudestaan! Ja luenkin.

    Ja totta, varsinkin viime viikot ovat olleet ihme lumimähläraskaita, huhtikuustakaan en kyllä välitä mutta se helpottaa että ollaan vähän lähempänä toukokuuta jonka jo hyväksyn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, huhtikuu osaa myös olla aika karmea, mutta on se sentään parempi kuin maaliskuu. Varsinkin tällaisina päivinä kuin tänään. Ja ainakin parempaa kohti! Ai hyväksyt toukokuun? :) Se on vuoden paras kuukausi! Ainakin mun mielestä. Ja ihan kohta täällä.

      Tuo kirja ja elokuva on siitä jännä pari, että molemmat on tosi hyviä. Näin elokuvan ensin, se oli mieletön kokemus, ja vasta muutaman vuoden jälkeen luin kirjan, joka oli myös upea. Kirjassa sanallistettiin mun mielestä vähän enemmän sitä, mitä elokuvassa jätettiin sanomatta, mutta ei se siinä haitannut.

      Poista